luni, 8 octombrie 2012

Cum sa gasim un contabil sau o firma de contabilitate in Bulgaria



Cum sa gasim un contabil sau o firma de contabilitate in Bulgaria



Cele mai multe intreprinderi bulgare detinute de catre cetateni romani sau companii care nu isi pot permite sa angajeze in companie sa  un  contabil, desi asta este optiune  ideal ca o relatie contractuala si folosesc serviciile de firme de contabilitate din Bulgaria si contabili independenti . De mai jos o sa  subliniez  o serie de intrebari pe care trebuie să gaseasca cel mai bun raspuns posibil pentru a vă asigura ca ati reusit in alegerea de firma de contabilitate sau contabil în Bulgaria.

1.      Are contabilul standardele profesionale, etice ? Codul de Etică pentru Contabilii Profesionisti a fost dezvoltat de către Federatia Internationala a Contabililor si asigura stabilirea si promovarea de conformitate cu standardele profesionale de calitate, de a promova armonizarea internaționala a acestor standarde si exprima o opinie asupra chestiunilor de interes public în cazul în care expertiza profesiei sunt cele mai adecvate .
2.      Cu ce clienții lucreaza contabilul si ce sanctiuni au fost supusi citre ele? Anumite Contabilidin Bulgaria dau asigurari ca, in cazul de afaceri neterminate compensatiilor clientii sai.
3.      Sint masuri suficiente pentru a preveni scurgerea informatiile catre firme concurente
4.      Are contabilul documente pentru calificare educationala și daca acesta indeplineste si corespun  cu sarcinile lui ca contabil .Este Membru de contabilitate si / sau firma de contabilitate in conformitate cu legislatia bulgara? Uneori, persoanele fara profesia contabila sustin ca sint contabili, dupa trecerea cursului în orice organizatie. Contabili inregistrate si firmele din Bulgaria nu sunt mult de o amenintare, dar este un semn care solicita sa fie in conformitate de cauza cu cerintele esentiale
Codul de Etic
a pentru Contabilii Profesionisti.
5.       Are contabile cu scopul de a stabili norme de procedura a documentelor de expediere in compania dumneavoastra ?
O astfel de cerin
ta care contabili depune este  doar detaliile si sa stiti ca , chiar pietre mici, ajuta, uneori, pentru a inversa masina.
6.      Ce servicii sunt incluse in pretul pe care il doreste contabilul ? Astfel incat sa puteti compara activitatile lui si cele ale altor contabili.
7.      Are contabilul in Bulgaria, servicii expres, in cazul in care aveti sarcini urgente? Un contabil bun va poate ajuta in orice moment, atata timp cat nu abuzati  de această cerinta.
8.      În scopul de a atrage clienti contabil da preturile scazute. De la bun inceput, ar trebui sa fie clar pretul  si  conditiile in care acestea se schimba.
         Acestea nu sunt toate intrebarile pe care ar trebui va intrebati atunci cand alegeti  un contabil in Bulgaria. Buna functionare a unei societati depinde in mare masura de abilitatile  dumneavoastra.
        Alegere pe care o faceti ,
daca e alegerea nepotrivita contabilul poate veni prea scump. In conformitate cu legislatia comerciala in Bulgaria, este posibil sa aveti răspundere nelimitata ca un manager in ceea ce priveste prejudiciul cauzat societatii / entitatii /

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu