luni, 15 octombrie 2012

Circulatia a documentelor contabileCirculatia a documentelor contabile   Fiecare companie in Bulgaria este interesata de a avea o organizare a traficului de documente de contabilitate. Contabilitate lucreaza cu diferite documente care se confirma prin Albumul a documentelor primare. Acest album de contabilitate nu mai este obligatoriu prin lege bulgara, dar ar fi bine sa se stabileasca.
   Circulatia documentelor este determinata de Regulamentul de documentul intern. Acest regulament reglementeaza organizarea interna folosinta primara a documentelor de contabilitate in intreprindere, regulamentul precizeaza, de asemenea, obligatiile persoanelor fizice cu privire la crearea, transmiterea si primirea aceste documente. Firma de contabilitate este interesat de activitatile relevante pentru regulile si documentele contabile.
   De exemplu, printr-un regulament intern al documentelor de protocol de predare in companie de contabilitate/contabil in Bulgaria , poate salva complicații legate cu documente pierdute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu