miercuri, 7 august 2013

Таrif contabilitate/pretul serviciilor de de contabilitate-cateva recomandari

           
 Таrif contabilitate/pretul serviciilor de de contabilitate-cateva recomandari

Pretul unor servicii de contabilitate in Bulgaria se stabileste prin negociere. Nu sunt preturi fixate, care sa fie obligatoare conform fortei legelui sau alt act normativ.

Frecvent pretul  in Bulgaria  depinde de numarul facturilor(documentelor), care emite si/sau primeste clientul.

Consider, ca cand pretul se stabileste din numarul facturilor, poate sa aiba dauna si a ambelor parti-clientul si contabilul.

Propun pretul pentru servicii de contabilitate Bulgaria sa se stabileasca din numarul operatiunilor de contabilitateAsta va permite o calculare precisa a pretului in cazuri in care sunt anulate facturi, anunturi /facturi/ de credit si debit, munca cu valuta, la care sunt venituri si cheltuieli din diferenta in curs,factura, in care trebuie sa se deconteze multe marfuri sau materiale si altele.

Pretul serviciilor de contabilitate-nu cautati neaparat pretul cel mai mic. Cand cautati pretul cel mai mic pentru servicii de contabilitate, riscati in loc sa castigati, sa pierdeti mai multi bani frecvent din sanctiuni, decat puteti castiga din activitatea firmei.

Dupa cum se cuvine, impreuna cu serviciile de contabilitate, sa se stabileasca cazurile si modurile de plata muncii, care nu este in domeniul contabilitatii. Unii contabili au tehnologia cladita unitara elaborata  de ei cu client,si acest caz este cea mai buna varianta dupa mine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu