luni, 29 octombrie 2012

Contabilitate - Legea în Bulgaria /partea 2/Contabilitate - Legea în Bulgaria /partea 2/Contabilitate - Legea în Bulgaria /partea 2/, acest articol vă da explicatii  pentru cei care întocmesc rapoartele financiare anuale dupa legea de contabilitate  in Bulgaria .
Compilatор а situatiilor financiare în Bulgaria poate fi o persoană care îndeplinește cerințele prevăzute pentru nivelul minim de educatie si experientă profesională experientă profesională, după cum urmează:
1. Cu studii superioare de contabilitate si economie  , audit extern, intern si control financiar, audit fiscal, audituri fiscale sau ca un lector în contabilitate si de control, respectiv:
a)        Master - 2 ani;
b)        Diploma de licentă - 3 ani;
c)       "Specialist" - 4 ani;

2. Cu alt învătământul superior economic si 5 ani de experienta in contabilitate, audit extern, intern si control financiar, audit fiscal sau ca un profesor de contabilitate si de control.
 
3. Învățământul secundar economică si 8 ani de experientă în calitate de contabil.
Compilator de situatiile financiare poate fi o persoană care nu a fost condamnată pentru infractiuni penale în conformitate cu capitolul V si sectiunea I din capitolul VI din partea specială a Codului Penal bulgar.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu