marți, 2 octombrie 2012

Statistica despre contul dvs. in banca Romana

                                Statistica despre contul dvs. in banca Romana

  
     Persoanele  juridice locale pentru Bulgaria si unici comercianti declara fata de Banca Nationala a Bulgariei/BNB/,imprejurarile,legate cu conturile lor in Romania. Evristika SRL depune toate formele de raport despre contul bancar al dvs. fata de BNB in termeni legale.De la dvs.se cere exceptional sa nu uitati sa  ne informati in cel mai scurt termen,dupa deschiderea oricarei cont bancar in Romania/sau in alta tara,diferita de Bulgaria. 

     BNB aduna,intocmeste si  raspandeste informatia statistica in conformitate cu art.42 dinLegea pentru BNB si ca membru Sistemului European din bancile centrale/ESCB/ prin executarea angajamentului conform art.5 din Procesul verbal pentru Statutul sistemului European din banci centrale si Banca centrala europeana..Aceasta activitate  se efectuiaza in conformitate cu  cele admise standarde,admise European si international,directii si buni practice si conform principiillor,expuse in documentul alESCB.,un angajament public referitor rolului statistic al ESCB.

     BNB,ca membru a ESCB,atrage mare atentie a calitatii intocmirii de ea  informatiei statistice.Banca ia in vedere standarde,recunoscute in plan  international pentru calitate ca acesti,care sunt formulate in Standard Special de raspandirea datelor si cadru de evaluarea calitatii datelor FMI,care la randul  sau se bazeaza a principiilor fundamentale statisticii ONU..In activitatea sa in domeniu  statisticii BNB are  colaborare stransa cu Institutul National statistic si respecta principiile,aflate la Codul practicii statistice europeene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu